Valmistamme keittopadat elintarviketeollisuudelle Nokialla. Keittopadat soveltuvat kaikkiin keittiöihin, joissa on höyry saatavilla. Höyrypatoja saa tilavuudeltaan 300 l, 500 l tai 1200 l. Teollinen pata soveltuu niin keittojen, puurojen kuin vaikkapa muusien valmistukseen. 


Keittopatojen toiminta perustuu höyryvaippaan, joka lämpiää. Tarjoamme patoihimme myös eri ominaisuuksia, kuten esimerkiksi ohjauksen sekä suorahöyryn. Suorahöyryn etu on, että vajaallakaan ruokamäärällä keitos ei pala reunoille, ja ruuan kypsennys tapahtuu nopeammin. Ota yhteyttä ja tilaa laadukas ja yksilöllisesti valmistettu keittopata!

Laadukas keittopata on pitkäikäinen ja sopii moneen tarkoitukseen

Laadukkaan keittopadan käyttöikä voi olla jopa 30–40 vuotta. Tällä hetkellä markkinoilla on käytössä valmistamiamme vuosikymmeniä palvelleita patoja 80-luvulta, joihin meiltä myös löytyy varaosia, kuten lapoja sekä tiivisteitä. 


Keittopatojemme mukana tulevat seuraavat varusteet:

  • Selkeä käyttöliittymä kosketusnäytöllä

  • Kaapiva vaaka-akselisekoitin

  • Taajuusmuuttaja ohjatulla kulmavaihdemoottorilla, teho 3 kw

  • Vaippalämmitys 1 baarin höyryllä.

Laajentunut keittopatavarusteiden valikoima

RTL Ruostumattomat Teräslaitteet Oy:n keittopadat, allassekoittimet, pylväsnostimet ja pylväsnostimien siirtoradat ovat siirtyneet omistukseemme. Voitte ottaa nyt yhteyttä meihin keittopatoihin ja sekoittimiin liittyvissä asioissa.

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota:

Sähköpostitse *